Jak ściągnąć misje do mp?

Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, regulaminy

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kalash34
Posty: 52
Rejestracja: 27 października 2009, 09:25
ID Steam:
ID gracza: 0

Jak ściągnąć misje do mp?

Post autor: kalash34 » 27 października 2009, 20:18

Witam

Jak ściągać misje do mp ? Chciałbym pograć sobie w np Berzerk nie czekając aż pojawi się serwer który akurat będzie miał tą misję.
Z góry dzięki za pomoc.
Intel Core i5 2500K @OC 4,5 Ghz
AsRock P67 Pro3
8GB (2x4GB) DDR3 1333MHz CL9 Dual Channel
Samsung 500GB SATA2 (HD502HJ)
Gigabyte GeForce GTX470 1280MB DDR5
Samsung SH-S223C
OCZ StealthXStream 2 600W

Awatar użytkownika
SaS TrooP
Posty: 1586
Rejestracja: 30 października 2008, 17:30
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Wodzisław Śl.
Kontakt:

Re: Jak ściągnąć misje do mp?

Post autor: SaS TrooP » 27 października 2009, 20:21

http://www.armaholic.com/
Poszukaj tutaj, a jak nie ma to tylko z serwera.

Awatar użytkownika
kalash34
Posty: 52
Rejestracja: 27 października 2009, 09:25
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Jak ściągnąć misje do mp?

Post autor: kalash34 » 27 października 2009, 20:46

Tylko wciąż nie wiem jak :( je ściągnąć próbowałem dać do folderu MPMmisjons ale nic.
Intel Core i5 2500K @OC 4,5 Ghz
AsRock P67 Pro3
8GB (2x4GB) DDR3 1333MHz CL9 Dual Channel
Samsung 500GB SATA2 (HD502HJ)
Gigabyte GeForce GTX470 1280MB DDR5
Samsung SH-S223C
OCZ StealthXStream 2 600W

Awatar użytkownika
McBride
Posty: 10
Rejestracja: 17 października 2009, 11:49
ID Steam:
Numer GG: 2293082
ID gracza: 0
Lokalizacja: LESZNO WLKP

Re: Jak ściągnąć misje do mp?

Post autor: McBride » 28 października 2009, 15:14

Określ dokładną lokalizację folderu MPMmisjons, do którego wklejasz plik.
Z tego, co pamiętam a pamięć mam dobrą to Arma 2 generuje dwa takie foldery o różnej lokalizacji.
Jeden jest zapisany w profilu gracza w dokumentach a drugi w folderze gdzie zainstalowana jest gra.
Pliki z misji należy zapisać w tym drugim np. E:\GRY\ArmA2\MPMissions
Sposób sprawdzony.

Pirxeus
Posty: 2
Rejestracja: 25 stycznia 2010, 15:09
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Jak ściągnąć misje do mp?

Post autor: Pirxeus » 28 stycznia 2010, 16:59

Witam !

Mam ten sam problem z Armą 1 - ani wklejenie w katalogu z grą, ani w katalogu w profilu - nie działa ?

Help !

Awatar użytkownika
kondor
Posty: 1495
Rejestracja: 13 marca 2007, 11:50
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Re: Jak ściągnąć misje do mp?

Post autor: kondor » 28 stycznia 2010, 17:27

Rozpakowałeś misję tak, żeby miała rozszerzenie .pbo?

Pirxeus
Posty: 2
Rejestracja: 25 stycznia 2010, 15:09
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Jak ściągnąć misje do mp?

Post autor: Pirxeus » 28 stycznia 2010, 17:30

kondor pisze:Rozpakowałeś misję tak, żeby miała rozszerzenie .pbo?
To jest chyba oczywiste (przynajmniej dla mnie) - tak

w każdym bądź razie nie mogę odpalić sobie misji np. warfare innej niż 1.0 bo nie widać jej w trybie multiplayer.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne o multiplayer”