Czy ArmA można kupić w jednym opakowaniu z QG ?

Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, opracowania, poradniki

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Comandos
Posty: 3
Rejestracja: 31 marca 2010, 19:56
ID Steam:
Numer GG: 12174162
ID gracza: 0
Lokalizacja: GPS

Czy ArmA można kupić w jednym opakowaniu z QG ?

Post autor: Comandos »

Siema :) to mój 1 post i proszę nie wyśmiewać się z nowicjusza :P
a co do tematu to nie rozumiem tego zdania z FAQ w temacie ,,Jak patchować ARMA'' : Jeśli natomiast instalujecie z pudełka zawierającego dodatek Queens Gambit to od razu macie wersję 1.08 i wówczas wystarczy tylko jeden patch 1.18.
Czyli że można kupić ArmA Armed Assault razem z dodatkiem Queens Gambit w jednym pudełku?
Bo jak wiecie kasy nie wyczepię z kieszeni na obydwa osobno :no
Głównie mi chodzi o patchowanie, co będzie np jak ściągne te pacze 1.5 i 1.8 1.14 i 1.18 a za jakiś czas kupię dodatek QG, który zawiera patcha 1.8 to czy czasem nie cofnie się to wszystko do 1.8 :?:
Z góry dzięki za odp. :dworship ;)
,,Aby osiągnąć szczęście , trzeba znać cierpienie''

Pozdrawiam, Comandos

Awatar użytkownika
ufoman
Posty: 1184
Rejestracja: 11 grudnia 2006, 19:48
ID Steam:
ID gracza: 40452
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Czy ARMA można kupić w jednym opakowaniu z QG ?

Post autor: ufoman »

QG, jako dodatek, ma w sobie patcha 1.08, ktory wazy tam dobre kilkaset MB. Po instalacji QG nic sie nie cofnie, jezeli miales wczesniej spatchowana gre do np. 1.14.

Tego czy podstawka i dodatek sa sprzedawane razem nie wiem, nie spotkalem sie z tym.

Awatar użytkownika
Comandos
Posty: 3
Rejestracja: 31 marca 2010, 19:56
ID Steam:
Numer GG: 12174162
ID gracza: 0
Lokalizacja: GPS

Re: Czy ARMA można kupić w jednym opakowaniu z QG ?

Post autor: Comandos »

thank you, pomogłeś więc masz punkcika :D
nie wiem czy na tym forum piszę się ,,temat do zamknięcia'' ?
,,Aby osiągnąć szczęście , trzeba znać cierpienie''

Pozdrawiam, Comandos

ODPOWIEDZ

Wróć do „FAQ”