A.C.E Public Beta Release!

Dodatki i modyfikacje Armed Assault - te bardziej, jak i te mniej oficjalne

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rafael3D
Posty: 440
Rejestracja: 30 grudnia 2006, 20:07
ID Steam:
Numer GG: 11844
ID gracza: 0
Lokalizacja: UK

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: Rafael3D » 16 lutego 2009, 17:46

klamacz pisze:.... (dopoki nie wyjdzie nastepny patch oczywiscie)
Już wyszedł - 1.04 (dostrzeżony błąd tzw showstopper :)
http://6thsense.eu/d.php?d=arma/ace-upd ... update.exe
http://www.acemod.net/updates/ACE-ArmA_ ... update.exe

"You can update your Mod by running the included Updater (Windows Start Menu, or @ACE\Tools folder), or by downloading from mirrors" -ze swej strony dodam, iż "wbudowany" updater nie znajduje tego update'u.

Awatar użytkownika
SaS TrooP
Posty: 1586
Rejestracja: 30 października 2008, 17:30
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Wodzisław Śl.
Kontakt:

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: SaS TrooP » 16 lutego 2009, 18:49

A trzeba mieć najpierw 1.03? BO zassałbym od razu 1.04

Awatar użytkownika
Rafael3D
Posty: 440
Rejestracja: 30 grudnia 2006, 20:07
ID Steam:
Numer GG: 11844
ID gracza: 0
Lokalizacja: UK

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: Rafael3D » 16 lutego 2009, 18:53

nie da rady, SaS. Musisz ściągnąć wpierw 1.03. Ten 1.04 to łata na updata 1.03:)

Awatar użytkownika
SaS TrooP
Posty: 1586
Rejestracja: 30 października 2008, 17:30
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Wodzisław Śl.
Kontakt:

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: SaS TrooP » 16 lutego 2009, 19:33

Ah, teraz zauważyłem, że 1.04 ma 12MB :mrgreen:

Rainbow
Posty: 874
Rejestracja: 01 stycznia 2007, 00:57
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: Rainbow » 16 marca 2009, 21:13

na zawsze i na wieczność...

Awatar użytkownika
Maćko
Posty: 653
Rejestracja: 10 grudnia 2007, 15:08
ID Steam:
ID gracza: 1
Lokalizacja: Radom
Kontakt:

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: Maćko » 17 marca 2009, 11:28

Obrazek
Obrazek

-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL14 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

Awatar użytkownika
Rafael3D
Posty: 440
Rejestracja: 30 grudnia 2006, 20:07
ID Steam:
Numer GG: 11844
ID gracza: 0
Lokalizacja: UK

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: Rafael3D » 17 marca 2009, 22:24

SaS TrooP pisze:usuńcie mojego poprzedniego posta - jest niepotrzebny.
ale za to przezabawny ;)
pozdr.

EDIT:
Czy zauważyliście ostatnio coraz mniej osób grających na serwerach z ACE? Oprócz misji stworzonych dla klanów lub na rozgrywki w zamkniętym gronie, praktycznie na palcach jednej ręki można policzyć publiczne serwery z ACE. I nie tylko. Sporo serwerów wróciło do patcha 1.14 i vanillla ArmA - no mods allowed!.

Awatar użytkownika
SaS TrooP
Posty: 1586
Rejestracja: 30 października 2008, 17:30
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Wodzisław Śl.
Kontakt:

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: SaS TrooP » 18 marca 2009, 15:03

I generalnie chyba dobrze. ACE jest stworzone pod teamplay i (na przykładzie kolegi) może nawet zrażać do gry!
Co nie zmienia faktu, że ACE to ArmA jaką ArmA być powinna. Ale:
Najlepszy mod do danej gry zawsze jest lepszy niż dana gra

Awatar użytkownika
seba200
Posty: 133
Rejestracja: 02 października 2007, 16:59
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Wawa/Otwock

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: seba200 » 15 kwietnia 2009, 19:37

Witam
Mianowicie zainstalowalem Mod A.C.E. w wersji 1.05 i hotfix 1.06 ale po odpaleniu nie posiadam zadnych liter,nazw itd. jakas porada? Posiadam 1.14 wersje gry bez dodatku QG, mod generalnie sam sie instaluje wiec nie bylo tutaj mojej ingerencji poza wskazaniem instalowania.

pzdr
Obrazek

Awatar użytkownika
klamacz
Posty: 818
Rejestracja: 23 listopada 2006, 09:54
ID Steam:
Numer GG: 2019934
ID gracza: 2320644
Lokalizacja: Szczytno
Kontakt:

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: klamacz » 16 kwietnia 2009, 10:37

seba200 pisze:Witam
Mianowicie zainstalowalem Mod A.C.E. w wersji 1.05 i hotfix 1.06 ale po odpaleniu nie posiadam zadnych liter,nazw itd. jakas porada? Posiadam 1.14 wersje gry bez dodatku QG, mod generalnie sam sie instaluje wiec nie bylo tutaj mojej ingerencji poza wskazaniem instalowania.

pzdr
podrzuc screenshota i napisz jaka masz karte graficzna i sterowniki. Napisz tez czy przy instalacji Arma albo ACE miales jakies bledy/komunikaty
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
seba200
Posty: 133
Rejestracja: 02 października 2007, 16:59
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Wawa/Otwock

Re: A.C.E Public Beta Release!

Post autor: seba200 » 16 kwietnia 2009, 19:04

Poradzilem sobie z fontami , wrzucilem te co byly w moich poprzednich addonach i dziala, ale i tak polaczyc sie nie moge do serwerow bo zawsze czegos tam nie mam:( Jedyne co mam to nowe menu:) Mam wrazenie ze musi byc QB zainstalowane. A jak wy macie?
Jesli to nie problem to wszelkie porady lepjej by bylo wykonac przez gg - 8734552
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Addony - tworzenie oraz modyfikacja gry”