Arma3 Alpha (zakupy i spekulacje)

Dyskusja o wersji Alpha - obserwacje, opinie i zapytania.

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
polikerski
Posty: 236
Rejestracja: 01 lipca 2008, 14:31
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Marki

Arma3 Alpha (zakupy i spekulacje)

Post autor: polikerski » 27 lutego 2013, 11:53

Andriey pisze:AAAAAACHHHHHH, nareszcie coś się ruszyło... Na pewno zakupię wersje za 40 ojro, gdybym mieszkał na zachodzie to spokojnie bym wziął wersyje za 70 ojro :) Trzeba wspierać te wyjątkowe studio. Dobrze że multi będzie, cieszy :) Także za tydzień jak dla mnie wychodzi Arma III. Mogę komuś dać klucz do lite jak coś.
Ja bym prosił o jeden dla kolegi bo wszystkie trzy już zarezerwowane(jeśli można oczywiście) :D Na pw. jak coś :P
Gdy widzisz błysk, jest już za późno...
Obrazek
Piecyk: AMD Phenom II X4 955BE 3.2GHz; Sapphire Radeon HD 6870 DDR5 1GB; 8GB GoodRam DDR2 800MHz
Gigabyte GA-M720-US3
; Chieftec GPA-500S; Seagate Barracuda ST3750528AS ATA Device

Zelazny

Re: Arma3 oficjalnie

Post autor: Zelazny » 27 lutego 2013, 19:25

Ma ktoś ochotę na kupno alpha? 25 Euro to nie tak dużo. Ja chyba się skuszę.

Awatar użytkownika
polikerski
Posty: 236
Rejestracja: 01 lipca 2008, 14:31
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Marki

Re: Arma3 oficjalnie

Post autor: polikerski » 28 lutego 2013, 08:15

Zelazny pisze:Ma ktoś ochotę na kupno alpha? 25 Euro to nie tak dużo. Ja chyba się skuszę.
No oczywiście.
Gdy widzisz błysk, jest już za późno...
Obrazek
Piecyk: AMD Phenom II X4 955BE 3.2GHz; Sapphire Radeon HD 6870 DDR5 1GB; 8GB GoodRam DDR2 800MHz
Gigabyte GA-M720-US3
; Chieftec GPA-500S; Seagate Barracuda ST3750528AS ATA Device

Tenk
Posty: 241
Rejestracja: 25 grudnia 2008, 20:58
ID Steam:
ID gracza: 4

Re: Arma3 Alpha

Post autor: Tenk » 28 lutego 2013, 11:31

Będzie wersja pudełkowa, a w pudełku... klucz do Steama, tadam! :?
Zelazny pisze:Ma ktoś ochotę na kupno alpha? 25 Euro to nie tak dużo. Ja chyba się skuszę.
Kupując teraz Alphe dostaniesz wersję pełną w dniu premiery i zapłacisz mniej, bo w dniu premierze cena gry będzie wyższa.

Byku
Posty: 49
Rejestracja: 09 czerwca 2009, 14:47
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Arma3 Alpha

Post autor: Byku » 28 lutego 2013, 12:53

Ja kupuję alphe obowiązkowo ;)

Awatar użytkownika
Forrestal
Posty: 1738
Rejestracja: 16 listopada 2006, 11:28
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Lokalizacja: 18°38' E - 50°12' N
Kontakt:

Re: Arma3 Alpha

Post autor: Forrestal » 28 lutego 2013, 15:24

Ja sie przymierzam do tej wersji za 70€, wszystkie poprzdnie wersje gratis a zawsze warto to miec na STEAMie ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
polikerski
Posty: 236
Rejestracja: 01 lipca 2008, 14:31
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Marki

Re: Arma3 Alpha

Post autor: polikerski » 28 lutego 2013, 16:02

Podaruje ktoś jedno zaproszenie do alphy lite? :mrgreen:
Gdy widzisz błysk, jest już za późno...
Obrazek
Piecyk: AMD Phenom II X4 955BE 3.2GHz; Sapphire Radeon HD 6870 DDR5 1GB; 8GB GoodRam DDR2 800MHz
Gigabyte GA-M720-US3
; Chieftec GPA-500S; Seagate Barracuda ST3750528AS ATA Device

Andriey
Posty: 105
Rejestracja: 08 czerwca 2009, 09:13
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Legnica

Re: Arma3 Alpha

Post autor: Andriey » 28 lutego 2013, 20:57

Spec Służby

Awatar użytkownika
rabus71
Posty: 80
Rejestracja: 06 stycznia 2010, 15:14
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Legnica

Re: Arma3 Alpha

Post autor: rabus71 » 01 marca 2013, 20:06

Forrestal pisze:Ja sie przymierzam do tej wersji za 70€, wszystkie poprzdnie wersje gratis a zawsze warto to miec na STEAMie ;)
Ja nie zapalę , nie wypiję a kupię :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Zelazny

Re: Arma3 Alpha

Post autor: Zelazny » 01 marca 2013, 22:39

rabus71 pisze:
Ja nie zapalę , nie wypiję a kupię :lol:
Heh :) jeszcze nie wiadomo czy warto wyrzekać się tego czego lubimy na co dzień. :)

Awatar użytkownika
polikerski
Posty: 236
Rejestracja: 01 lipca 2008, 14:31
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Marki

Re: Arma3 Alpha

Post autor: polikerski » 02 marca 2013, 14:42

Zelazny pisze:
rabus71 pisze:
Ja nie zapalę , nie wypiję a kupię :lol:
Heh :) jeszcze nie wiadomo czy warto wyrzekać się tego czego lubimy na co dzień. :)
Warto.
Gdy widzisz błysk, jest już za późno...
Obrazek
Piecyk: AMD Phenom II X4 955BE 3.2GHz; Sapphire Radeon HD 6870 DDR5 1GB; 8GB GoodRam DDR2 800MHz
Gigabyte GA-M720-US3
; Chieftec GPA-500S; Seagate Barracuda ST3750528AS ATA Device

Zablokowany

Wróć do „Arma3: wersja Alpha”