dron

Problemy i porady dotyczące sterowania, klawiszologii.
Peryferia: joystick, mysz, headtracker itp.

Moderator: Inkwizytor

Regulamin forum
Przed zadaniem pytania proszę się zastosować do niniejszych wskazówek:

1. Przeszukaj forum używając funkcji "Szukaj". Nowe wydania Arma mają wiele wspólnych cech z poprzednią wersją i jest wysoce prawdopodobne, że można posłużyć się analogią.
2. Sprawdź w dziale Pomoc Techniczna czy nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie.
3. Tworząc nowy wątek wybierz podforum tematyczne adekwatne do problemu lub zapytania.
4. Tworząc nowy wątek nie wpisuj enigmatycznie nazwy tematu typu "Pytania", "Pilne", "Potrzebna pomoc". Takie tematy będą kasowane bez ostrzeżenia.
5. W nazwie tematu wpisz coś konretnego, to czego dotyczy pytanie lub problem np.: "Jak zmienić na inny przycisk wybierania celu(domyślenie Tab)"
6. Nie zadawaj na raz wielu pytań w jednym temacie. Lepiej otworzyć kilka tematów, każdy na osobny problem. Ułatwi to śledzenie poszczególnych wątków, lepiej widać na co została udzielona odpowiedź.
7. Po otrzymaniu odpowiedzi/rozwiązania poinformuj czy jest to dla ciebie satysfakcjonujące i pomocne.
8. Po otrzymaniu odpowiedzi/rozwiązania podziękuj. Autorowi postu, który przyczynił się do pomocy wystaw pozytywną opinię(daj pochwałę).
9. Jeśli sam rozwiązałeś problem lub znalazłeś odpowiedź, poinformuj o tym. Tą informacją pomożesz innym.
ODPOWIEDZ
wordan
Posty: 2
Rejestracja: 03 stycznia 2015, 16:02
ID Steam:

dron

Post autor: wordan » 04 stycznia 2015, 17:04

witam wiem ze może się to wydać dziwne pytanie ale szukałem w necie i nie ma odpowiedzi
...otóż nie mogę wystartować dronem widziałem filmiki ze trzeba mieć panel itd ja go mam ale nie pokazuje mi opcji tak jak bym się nie mógł w ogóle połączyć ruszam kołkiem ale nic sie nie pokazuje
sorry za takie lakoniczne pytanie ale dopiero zaczynam w to grac
pozdrawiam wordan :)

90s
Posty: 9
Rejestracja: 01 stycznia 2015, 20:41
ID Steam:

Re: dron

Post autor: 90s » 05 stycznia 2015, 15:22

problem masz w singu czy w multi?

Awatar użytkownika
FOX-PL*
Posty: 548
Rejestracja: 29 marca 2009, 17:34
ID Steam:
ID gracza: 1
Lokalizacja: Wrocław

Re: dron

Post autor: FOX-PL* » 06 stycznia 2015, 14:11

Jeżeli masz panel natowski to na dronach natowskich będziesz miał opcje podłączenia.

wordan
Posty: 2
Rejestracja: 03 stycznia 2015, 16:02
ID Steam:

Re: dron

Post autor: wordan » 06 stycznia 2015, 22:23

tak na singlu kampania dolina śmierci tam mam gościa z plecakiem i jest dron oraz panel sterowania drona rozkładam panel mam w plecaku i nic nie mogę sie połączyć
dodam ze co najmniej 3 znajomych ma ten sam problem z tym ze tylko ja chyba głupi kopiłem ta grę na Steame jestem zły :rant
edit; no i oczywiście ukończyłem kurs/szkolenie wiec znam obsługę

Awatar użytkownika
FOX-PL*
Posty: 548
Rejestracja: 29 marca 2009, 17:34
ID Steam:
ID gracza: 1
Lokalizacja: Wrocław

Re: dron

Post autor: FOX-PL* » 07 stycznia 2015, 18:35

Panel musi być w miejscu gps.

Awatar użytkownika
Orzeł-BULLDOGS
Posty: 6
Rejestracja: 07 stycznia 2015, 10:47
ID Steam:

Re: dron

Post autor: Orzeł-BULLDOGS » 09 stycznia 2015, 18:34

wordan pisze: dodam ze co najmniej 3 znajomych ma ten sam problem z tym ze tylko ja chyba głupi kopiłem ta grę na Steame jestem zły :rant
Steamowa czy nie to nie ma znaczenia. Wersja pudełkowa równierz wymaga zainstalowania ze Steama. W pudełku znajduje się tylko karta z kodem do gry, nie ma żadnej płyty.
3 Wirtualna Brygada Pancerna "BULLDOGS"
http://forum.bulldogs-arma.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sterowanie”