Allinarmaterrainpack problem

Problemy techniczne z dodatkami czyli tzw. modami i addonami.
Aktualizatory modów.

Moderator: Inkwizytor

Regulamin forum
Przed zadaniem pytania proszę się zastosować do niniejszych wskazówek:

1. Przeszukaj forum używając funkcji "Szukaj". Nowe wydania Arma mają wiele wspólnych cech z poprzednią wersją i jest wysoce prawdopodobne, że można posłużyć się analogią.
2. Sprawdź w dziale Pomoc Techniczna czy nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie.
3. Tworząc nowy wątek wybierz podforum tematyczne adekwatne do problemu lub zapytania.
4. Tworząc nowy wątek nie wpisuj enigmatycznie nazwy tematu typu "Pytania", "Pilne", "Potrzebna pomoc". Takie tematy będą kasowane bez ostrzeżenia.
5. W nazwie tematu wpisz coś konretnego, to czego dotyczy pytanie lub problem np.: "Jak zmienić na inny przycisk wybierania celu(domyślenie Tab)"
6. Nie zadawaj na raz wielu pytań w jednym temacie. Lepiej otworzyć kilka tematów, każdy na osobny problem. Ułatwi to śledzenie poszczególnych wątków, lepiej widać na co została udzielona odpowiedź.
7. Po otrzymaniu odpowiedzi/rozwiązania poinformuj czy jest to dla ciebie satysfakcjonujące i pomocne.
8. Po otrzymaniu odpowiedzi/rozwiązania podziękuj. Autorowi postu, który przyczynił się do pomocy wystaw pozytywną opinię(daj pochwałę).
9. Jeśli sam rozwiązałeś problem lub znalazłeś odpowiedź, poinformuj o tym. Tą informacją pomożesz innym.
ODPOWIEDZ
comaro1889
Posty: 1
Rejestracja: 08 grudnia 2015, 14:12
ID Steam: Buli

Allinarmaterrainpack problem

Post autor: comaro1889 » 08 grudnia 2015, 14:23

Witam, od dwóch dni męczę się z pewnym problemem, mianowicie chodzi o to, że kiedy proboje wejsc na server wyskakuje mi taki oto błąd przedstawiony na screenie http://imgur.com/9YPIMCO nie mam pojęcie jak sobie z tym problemem poradzić, zainstalowałem wszystkie mody tak jak należy zgodnie z instrukcjami, probowalem reinstalacji moda, szukalem na googlach ale nigdzie nie moge znaleźć tego może nie potrafię szukać może jestem za głupi wiem jedno jestem już bezradny dla tego piszę tutaj

Awatar użytkownika
grzegorz
Posty: 138
Rejestracja: 07 listopada 2009, 15:34
ID Steam: grzegorz75jan
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Re: Allinarmaterrainpack problem

Post autor: grzegorz » 08 grudnia 2015, 20:33

U mnie wygląda to coś w ten dekiel http://zapodaj.net/2557081d283bf.jpg.html

Proponuję zaprzyjaźnić się ponownie z https://forums.bistudio.com/topic/17198 ... -bi-in-a3/
CPU - i5 3570K, SilentiumPC Fortis HE1225, Mobo - MSI Z77A-GD55, Mem - Kingston HyperX DDR3 2x4096MB 1600MHz, GPU - Gigabyte Radeon HD 7870 OC 2GB, LG W2220P, HDD-WDC WD6400AAKS, SSD-Plextor PX-128M5S, DVD-Lite-On iHAS122-18, PSU-XFX Black Edition XTR 550W, Obudowa - Silentium PC Gladius 400 Pure Black. Audio-Asus Xonar DX, Superlux HD668B

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mody, addony, DLC”