Mapa "Celle" w A3?

Problemy techniczne z dodatkami czyli tzw. modami i addonami.
Aktualizatory modów.

Moderator: Inkwizytor

Regulamin forum
Przed zadaniem pytania proszę się zastosować do niniejszych wskazówek:

1. Przeszukaj forum używając funkcji "Szukaj". Nowe wydania Arma mają wiele wspólnych cech z poprzednią wersją i jest wysoce prawdopodobne, że można posłużyć się analogią.
2. Sprawdź w dziale Pomoc Techniczna czy nie ma odpowiedzi na Twoje pytanie.
3. Tworząc nowy wątek wybierz podforum tematyczne adekwatne do problemu lub zapytania.
4. Tworząc nowy wątek nie wpisuj enigmatycznie nazwy tematu typu "Pytania", "Pilne", "Potrzebna pomoc". Takie tematy będą kasowane bez ostrzeżenia.
5. W nazwie tematu wpisz coś konretnego, to czego dotyczy pytanie lub problem np.: "Jak zmienić na inny przycisk wybierania celu(domyślenie Tab)"
6. Nie zadawaj na raz wielu pytań w jednym temacie. Lepiej otworzyć kilka tematów, każdy na osobny problem. Ułatwi to śledzenie poszczególnych wątków, lepiej widać na co została udzielona odpowiedź.
7. Po otrzymaniu odpowiedzi/rozwiązania poinformuj czy jest to dla ciebie satysfakcjonujące i pomocne.
8. Po otrzymaniu odpowiedzi/rozwiązania podziękuj. Autorowi postu, który przyczynił się do pomocy wystaw pozytywną opinię(daj pochwałę).
9. Jeśli sam rozwiązałeś problem lub znalazłeś odpowiedź, poinformuj o tym. Tą informacją pomożesz innym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Orzeł-BULLDOGS
Posty: 6
Rejestracja: 07 stycznia 2015, 10:47
ID Steam:

Mapa "Celle" w A3?

Post autor: Orzeł-BULLDOGS » 08 lutego 2015, 12:56

Próbuje odpalić mape "Celle" w A3 ale bez skutecznie. Mam zainstalowane @A3MP v. 1.4 + @A3MP_AP v. 1.1, mapa jest widoczna w addonach w grze i wyświetlana w edytorze ale próba uruchomienia misji z edytora kończy się komunikatem:

Kod: Zaznacz cały

"No entry 'bin\config.bin/CfgPatches.praa_sound"
Wiem, że można odpalić tą mape pod A3, widziałem na YT chłopaków z 51st Scottish Brigade grających na tej mapie pod A3. Czy ktoś z Was może pomóc jak rozwiązać ten problem?
3 Wirtualna Brygada Pancerna "BULLDOGS"
http://forum.bulldogs-arma.pl

Awatar użytkownika
FOX-PL*
Posty: 548
Rejestracja: 29 marca 2009, 17:34
ID Steam:
ID gracza: 1
Lokalizacja: Wrocław

Re: Mapa "Celle" w A3?

Post autor: FOX-PL* » 09 lutego 2015, 10:32

My korzystamy zamiast a3mp z aia i wszystko hula.

Awatar użytkownika
Slawek
Posty: 721
Rejestracja: 18 grudnia 2009, 00:42
ID Steam: EC_Slawek
Numer GG: 11973988
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Mapa "Celle" w A3?

Post autor: Slawek » 09 lutego 2015, 11:47

Na serwerach które znalazłem z Celle odpalony jest All in Arma Terrain Pack.
Co prawda oba projekty zostały zamknięte, ale do AiA jeszcze w styczniu był hotfix. Są dwie wersje, pełna 6.5GB i Lite 1.9GB. Dla serwerów można pobrać wersje Lite.
Wszystko o AiA TP by .kju
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek...Obrazek
In Game: Zadra, [EC] Slawek
TeamSpeak3 dla graczy Arma - 212.91.26.150:7891 Polish Community @ Steam

Awatar użytkownika
Orzeł-BULLDOGS
Posty: 6
Rejestracja: 07 stycznia 2015, 10:47
ID Steam:

Re: Mapa "Celle" w A3?

Post autor: Orzeł-BULLDOGS » 11 lutego 2015, 08:39

Męczyłem się z "Celle" nie wiedząc o istnieniu "Celle 2". Po zainstalowaniu drugiej wersji tej mapy w raz z patchem i addonem MBG_Buildings_3 wszystko działa jak należy zarówno pod A3MP jak i AiA.
Problem rozwiązany :)
3 Wirtualna Brygada Pancerna "BULLDOGS"
http://forum.bulldogs-arma.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mody, addony, DLC”