Nie mogę zapisać stanu misji

Zapytania o misje w kampanii, podpowiedzi, porady i dyskusja dot. trybu pojedynczego gracza.

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
mieszko3
Posty: 1
Rejestracja: 12 sierpnia 2012, 11:09
ID Steam:

Nie mogę zapisać stanu misji

Post autor: mieszko3 » 12 sierpnia 2012, 11:13

Witam!
Mam problem - nie ważne czy gram w misję zrobioną przez siebie czy ściągniętą z internetu. Robię zapis stanu misji. Wszystko działa - nie ma problemu. Ale gdy chcę wczytać z powrotem ten save to podaje mi komunikat że dane zostały usunięte... Da się coś z tym zrobić? Grę już przeinstalowałem ale w tym temacie nic się nie zmieniło...
Pozdrawiam

elgyd
Posty: 111
Rejestracja: 11 sierpnia 2011, 18:27
ID Steam:

Re: Nie mogę zapisać stanu misji

Post autor: elgyd » 08 czerwca 2013, 18:51

Ja również mam podobny problem. U mnie wyskakuje informacja :

NIE MOŻESZ ROZEGRAĆ / EDYTOWAĆ TEJ MISJI PONIEWAŻ OPIERA SIĘ ONA NA POBRANYCH DANYCH, KTÓRE ZOSTAŁY USUNIĘTE. ado.compagnie

Jak sobie z tym poradzić?

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: Nie mogę zapisać stanu misji

Post autor: tom3kb » 09 czerwca 2013, 05:56

@up
Misja, którą próbujesz odpalić wymaga tego addonu, a ty go nie masz (wpisz sobie w googla tą nazwę) lub go nie wymaga, a ty grając w nią kiedyś miałeś go załadowanego. Gdy teraz próbujesz ją odpalić np na czystej armie lub bez niego wywala ten błąd.Jeśli misja normalnie nie była robiona z tym addonem
możesz otworzyć plik misji mission.sqf w notatniku i wywalić z listy addonów to ado.compagnion

ODPOWIEDZ

Wróć do „Singleplayer”