Jak kazać botowi wylądować

Zapytania o misje w kampanii, podpowiedzi, porady i dyskusja dot. trybu pojedynczego gracza.

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
yebut
Posty: 10
Rejestracja: 13 grudnia 2009, 19:53
ID Steam:
ID gracza: 0

Jak kazać botowi wylądować

Post autor: yebut » 13 grudnia 2009, 21:33

Witam mam pytanie. Jak można zmusić bota by wylądował śmigłowcem? Próbowałem różnych metod z mizernym skutkiem. Może macie jakiś pomysł?

Jeżeli zrobiłem ten temat w złym dziale to proszę o przeniesienie. :)

Awatar użytkownika
Mumin
Posty: 125
Rejestracja: 31 października 2009, 21:45
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Jak kazać botowi wylądować

Post autor: Mumin » 14 grudnia 2009, 16:21

Ale w edytorze czy w misji? W edytorze to trzeba punkt nawigacyjny dać na Wyląduj albo coś podobnego(wyładuj lub wysiąść)
Jesli chodzi o SP w grze to wystarczy rozkazać pilotowi wysiąść a on wyląduje i wysiądzie :)
Jak pomogłem daj Pozytywa :)

Dziękuje :)


yebut
Posty: 10
Rejestracja: 13 grudnia 2009, 19:53
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Jak kazać botowi wylądować

Post autor: yebut » 14 grudnia 2009, 17:26

Znaczy najbardziej chodzi mi o tryb multiplayer w arma 2. Ja też wpadłem na pomysł z tym wychodzeniem ale gdy bot wozi drużynę botów i chcę aby wyszli z helikoptera to najczęściej wyskakiwali za wcześnie i się raniły lub zabijały:(

Awatar użytkownika
SaS TrooP
Posty: 1586
Rejestracja: 30 października 2008, 17:30
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Wodzisław Śl.
Kontakt:

Re: Jak kazać botowi wylądować

Post autor: SaS TrooP » 14 grudnia 2009, 17:59

No to ci podałem przecież

Awatar użytkownika
Mumin
Posty: 125
Rejestracja: 31 października 2009, 21:45
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Jak kazać botowi wylądować

Post autor: Mumin » 14 grudnia 2009, 18:14

Można tez zabić pilota lub walnąć z rakiety w heli to na pewno opadnie ;)
Sory za OFFTOP :angel
Jak pomogłem daj Pozytywa :)

Dziękuje :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Singleplayer”