znaczniki

Ustawienia zaawansowane, foldery i pliki konfiguracyjne gry.

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Strielok
Posty: 6
Rejestracja: 14 lutego 2011, 14:42
ID Steam:
ID gracza: 0

znaczniki

Post autor: Strielok » 15 lutego 2011, 18:33

Witam

Mam mod CBA, ACE 1.8, ACEX, w jaki sposób wyłączyć znaczniki/symbole na mapie i w grze swoich ludzi tak jak to było w grze na najwyzszym poziomie. Tylko proszę nie mówcie, że ustawienia i trudność, bo mam je wyłączone a poza tym to są znaczniki inne niż standardowe.

P.S. niewie, ale od zainstalowania moda wydaje mi się że wróg unika ognia, mało co do mnie strzela i za często się poddaje.

strielok

Awatar użytkownika
Jasina
Posty: 220
Rejestracja: 29 lipca 2010, 07:36
ID Steam:
ID gracza: 59578

Re: znaczniki

Post autor: Jasina » 15 lutego 2011, 20:39

to trzeba wziąć ustawić moduł "ACE wymuś brak znaczników grupy" czy jakoś tak (w kampanii musisz to znieść)
PS. Mnie się w ogóle nie poddają
nick w grze: Jasina

Strielok
Posty: 6
Rejestracja: 14 lutego 2011, 14:42
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: znaczniki

Post autor: Strielok » 15 lutego 2011, 21:00

tak gram od 3 dni z tymi modami ACE i musze stwierdzic ze to ma tyle bugów więcej niz arma2 bez patchów!!!
jak można te wersję wersje stabilną!!

Jak mi załoga w 2 misji wyszła z czołgu za cholere wejsc nie chce, nie moge bedąć obok samochodu naprawczego narawić czołgu, a paliwo i amo bierze, nie moge być kierowcą czołgu- normalnie porażka

wywalilem go i mamteraz A2WarMod

Awatar użytkownika
LukeOne
Posty: 95
Rejestracja: 01 września 2010, 19:59
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Kraków

Re: znaczniki

Post autor: LukeOne » 15 lutego 2011, 21:07

Strielok pisze:tak gram od 3 dni z tymi modami ACE i musze stwierdzic ze to ma tyle bugów więcej niz arma2 bez patchów!!!
jak można te wersję wersje stabilną!!

Jak mi załoga w 2 misji wyszła z czołgu za cholere wejsc nie chce, nie moge bedąć obok samochodu naprawczego narawić czołgu, a paliwo i amo bierze, nie moge być kierowcą czołgu- normalnie porażka

wywalilem go i mamteraz A2WarMod
Błądzisz.
combat ready

Awatar użytkownika
SaS TrooP
Posty: 1586
Rejestracja: 30 października 2008, 17:30
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Wodzisław Śl.
Kontakt:

Re: znaczniki

Post autor: SaS TrooP » 15 lutego 2011, 22:09

Jak mi załoga w 2 misji wyszła z czołgu za cholere wejsc nie chce
Na czystej też się zdarza
nie moge bedąć obok samochodu naprawczego narawić czołgu
Nie możesz bez modułu naprawić sobie czołgu od tak - jak w realu.
a paliwo i amo bierze
A to już możesz
nie moge być kierowcą czołgu- normalnie porażka
Musisz podchodzić z odpowiedniej strony...
wywalilem go i mamteraz A2WarMod
http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA

jawor
Posty: 74
Rejestracja: 01 lipca 2012, 12:26
ID Steam:

Re: znaczniki

Post autor: jawor » 08 sierpnia 2012, 17:45

Czy w jakiś sposób da się pozbyć znacznika który wyświetla się podczas gry z modułem WOJNA OA na mapie. Jest to symbol mojego wojaka (chorągiewka)

elgyd
Posty: 111
Rejestracja: 11 sierpnia 2011, 18:27
ID Steam:

Re: znaczniki

Post autor: elgyd » 21 września 2012, 17:51

Kolega jawor używając nazwy WOJNA OA chyba chciał napisać że chodzi o tryb warfare. Tam rzeczywiście jest problem z markerm (ikonką) gracza na mapie. Czy ktoś wie jak ją usunąć?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawienia zaawansowane”