Logo klanu i podmianka twarzy. w Arma2

Ustawienia zaawansowane, foldery i pliki konfiguracyjne gry.

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rafaelion_TM
Posty: 11
Rejestracja: 10 października 2009, 12:51
ID Steam:
ID gracza: 75332
Lokalizacja: "Podkarpacie to stan umysłu"
Kontakt:

Logo klanu i podmianka twarzy. w Arma2

Post autor: Rafaelion_TM » 11 października 2009, 13:33

Jaki wymiar ma mieć Logo Klanu i jaki format aby się wyświetlało na pojazdach? i jak wsadzić własną twarz do ArmA2? trochę wygląda to inaczej niż wcześniej, chyba że się mulę :party
Kiedyś: BRAVO-C, teraz: NSI[/color]

Awatar użytkownika
SaS TrooP
Posty: 1586
Rejestracja: 30 października 2008, 17:30
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Wodzisław Śl.
Kontakt:

Re: Logo klanu i podmianka twarzy. w Arma2

Post autor: SaS TrooP » 11 października 2009, 14:03

Nie ten dział...

Awatar użytkownika
Rafaelion_TM
Posty: 11
Rejestracja: 10 października 2009, 12:51
ID Steam:
ID gracza: 75332
Lokalizacja: "Podkarpacie to stan umysłu"
Kontakt:

Re: Logo klanu i podmianka twarzy. w Arma2

Post autor: Rafaelion_TM » 11 października 2009, 14:30

i to jest super na forach :P rzeczowa odpowiedź... to gdzie mam to przenieść.. albo znaleźć odpowiedź.. jeśli już chcesz być kompetentny :dworship
Kiedyś: BRAVO-C, teraz: NSI[/color]

Awatar użytkownika
Forrestal
Posty: 1738
Rejestracja: 16 listopada 2006, 11:28
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Lokalizacja: 18°38' E - 50°12' N
Kontakt:

Re: Logo klanu i podmianka twarzy. w Arma2

Post autor: Forrestal » 11 października 2009, 14:31

Do dzialo o ArmA2 a nie Armed Assault...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Rafaelion_TM
Posty: 11
Rejestracja: 10 października 2009, 12:51
ID Steam:
ID gracza: 75332
Lokalizacja: "Podkarpacie to stan umysłu"
Kontakt:

Re: Logo klanu i podmianka twarzy. w Arma2

Post autor: Rafaelion_TM » 11 października 2009, 14:34

ech... cały ja... :no ( a teraz do rzeczy.... ma ktoś jakieś TIPSy? w mojej sprawuni?)
Kiedyś: BRAVO-C, teraz: NSI[/color]

Awatar użytkownika
Forrestal
Posty: 1738
Rejestracja: 16 listopada 2006, 11:28
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Lokalizacja: 18°38' E - 50°12' N
Kontakt:

Re: Logo klanu i podmianka twarzy. w Arma2

Post autor: Forrestal » 11 października 2009, 14:56

Wszystko wyglada podobnie jak w ArmA, praktycznie identycznie. Rozmiar logo to max 2048x2048 choc nie polecam wiekszych niz 512x512 bo taka wielkosc jestwystarczajaca.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Rafaelion_TM
Posty: 11
Rejestracja: 10 października 2009, 12:51
ID Steam:
ID gracza: 75332
Lokalizacja: "Podkarpacie to stan umysłu"
Kontakt:

Re: Logo klanu i podmianka twarzy. w Arma2

Post autor: Rafaelion_TM » 11 października 2009, 19:04

Dzięki a *jpg rozpozna czy trzeba na *paa przerobić? ( jeśli tak to jak.. i jeszcze taki myk.. że logo nie jest kwadratowe tylko ma kształt okrągły czy cos... ( moje logo sie wyświetla jako czarny kwadrat. )

a i co do fejsa.. mam starego z ArmA... ale chyba nie podejdzie? (gdzieś mozna jakiś gotowiec do przeróbki dostać?)
Kiedyś: BRAVO-C, teraz: NSI[/color]

Awatar użytkownika
Forrestal
Posty: 1738
Rejestracja: 16 listopada 2006, 11:28
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Lokalizacja: 18°38' E - 50°12' N
Kontakt:

Re: Logo klanu i podmianka twarzy. w Arma2

Post autor: Forrestal » 11 października 2009, 20:10

Template: http://img524.imageshack.us/i/facemodelarma2.jpg/

Logo moze byc .jpg i .paa ale zawsze musi miec rozmiar ktory jest potega dwojki. 128x128, 256x256, 256x512 itp. Jezeli chcesz aby wyswietlalo sie okragle logo to musisz uzyc .paa i przezroczystosci. Wiecej znajdziesz na wiki BIS'u, googlach czy na tym forum jesli poszukasz ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Rafaelion_TM
Posty: 11
Rejestracja: 10 października 2009, 12:51
ID Steam:
ID gracza: 75332
Lokalizacja: "Podkarpacie to stan umysłu"
Kontakt:

Re: Logo klanu i podmianka twarzy. w Arma2

Post autor: Rafaelion_TM » 11 października 2009, 21:56

Dzięki!!! :dworship
Kiedyś: BRAVO-C, teraz: NSI[/color]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawienia zaawansowane”