Folder misji MP

Ustawienia zaawansowane, foldery i pliki konfiguracyjne gry.

Moderator: Inkwizytor

Zablokowany
GŁOŚNIK
Posty: 76
Rejestracja: 14 lutego 2009, 17:01
ID Steam:
ID gracza: 0

Folder misji MP

Post autor: GŁOŚNIK » 10 czerwca 2009, 09:37

Dobra mam folder ArmA 2 a w nim dwa foldery Data i Addons.
Moje pytanie to gdzie mam wrzucać pobrane z internetu misje?
W Armie1 miałem więcej folderów i to było proste. :D
A tu chyba muśmy je sami stworzyć ? :o

Awatar użytkownika
Forrestal
Posty: 1738
Rejestracja: 16 listopada 2006, 11:28
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Lokalizacja: 18°38' E - 50°12' N
Kontakt:

Re: ArmA 2 foldery

Post autor: Forrestal » 10 czerwca 2009, 09:52

Trzeba utworzyc katalogi Missions i MPMissions.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

GŁOŚNIK
Posty: 76
Rejestracja: 14 lutego 2009, 17:01
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: ArmA 2 foldery

Post autor: GŁOŚNIK » 10 czerwca 2009, 09:59

Dzięki :dworship

Awatar użytkownika
Maćko
Posty: 653
Rejestracja: 10 grudnia 2007, 15:08
ID Steam:
ID gracza: 1
Lokalizacja: Radom
Kontakt:

Re: ArmA 2 foldery

Post autor: Maćko » 10 czerwca 2009, 11:23

Albo ściągnąć i zainstalować patcha 1.01 - po instalacji sam stworzył mi dodatkowe foldery; missions, MPmission i keys.
Obrazek
Obrazek

-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL14 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

Awatar użytkownika
Romanov
Posty: 214
Rejestracja: 12 grudnia 2006, 12:03
ID Steam:

Re: ARMA 2 foldery

Post autor: Romanov » 13 czerwca 2009, 12:22

Maćko pisze:Albo ściągnąć i zainstalować patcha 1.01 - po instalacji sam stworzył mi dodatkowe foldery; missions, MPmission i keys.
NIEKONIECZNIE
wystarczy ze zalogujesz sie do trybu multiplayer i sam utworzy katalogi
a jesli chodzi o single missions to w edytorze zrob niby misje i kaz zapisac
bedziesz mial katalogi :)
Chlebak
słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mirage
Posty: 254
Rejestracja: 12 grudnia 2006, 22:02
ID Steam:
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: ARMA 2 foldery

Post autor: Mirage » 13 czerwca 2009, 23:50

Romanov pisze:a jesli chodzi o single missions to w edytorze zrob niby misje i kaz zapisac
bedziesz mial katalogi :)
Nie wiem w którym miejscu. Zacznijmy od tego, że w 1.00 w ogóle misji nie zapisywało w edytorze. Tzn zapisywało w folderze moje dokumenty, ale eksport do misji pojedyńczych wogóle nie działał ^^

Zablokowany

Wróć do „Ustawienia zaawansowane”