Ogień wylotowy- problem

Problemy z ustawieniami graficznymi, złym wyświetlaniem grafiki.

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
osa1942
Posty: 63
Rejestracja: 25 kwietnia 2010, 18:37
ID Steam:
ID gracza: 0

Ogień wylotowy- problem

Post autor: osa1942 » 22 maja 2010, 17:57

Zacznę od tego że w OFP tak miałem, w Arma też tak miałem i teraz w Arma 2 też tak mam...
Zaczynam wątpić czy to błąd czy co ale trochę to denerwuje w nocnych misjach.
ArmA 2 (w tym wypadku demo) nie ma zainstalowanych addonów ani nic. Gra jest "czysta".
Chodzi mi o ogień wylotowy w nocnych misjach... Czy to jest normalne? Nic się nie zmienia czy ustawie Niską grafikę czy wysoką zawsze tak samo. :rant Czy da się to jakoś zmienić bez instalowania addonów?
A tutaj screeny
Kliknij TU i TU


Ogień wygląda ja narysowany na papierze...

Czy wasz ogień wygląda tak samo? Jeżeli nie to proszę o screeny.

Awatar użytkownika
Artek3333
Posty: 578
Rejestracja: 29 czerwca 2007, 20:02
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Żywiec

Re: Ogień wylotowy- problem

Post autor: Artek3333 » 22 maja 2010, 23:07

U mnie tak samo. Niestety noc w arma, odnośnie cieniów i światła jest słaba graficznie . :coffee

osa1942
Posty: 63
Rejestracja: 25 kwietnia 2010, 18:37
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Ogień wylotowy- problem

Post autor: osa1942 » 23 maja 2010, 00:30

hmmm a miałem nadzieję że to błąd.. To by się chociaż naprawić dało ... :violent

Awatar użytkownika
Rafael3D
Posty: 440
Rejestracja: 30 grudnia 2006, 20:07
ID Steam:
Numer GG: 11844
ID gracza: 0
Lokalizacja: UK

Re: Ogień wylotowy- problem

Post autor: Rafael3D » 23 maja 2010, 05:57

Od czasów OFP zdarza się również inny błąd graficzny z tym związany, szczególnie widoczny w misjach nocnych PO WCZYTANIU stanu gry. Otóż każdy z żołnierzy ma NA STAŁE taki muzz flash przyspawany do wylotu lufy, i z takim "wyszczałem" biega już do końca misji (tzn. do momentu kiedy np. nie zrestartuje misji).
Wygląda to zabawnie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Grafika”