Animacja

Problemy z ustawieniami graficznymi, złym wyświetlaniem grafiki.

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
osa1942
Posty: 63
Rejestracja: 25 kwietnia 2010, 18:37
ID Steam:
ID gracza: 0

Animacja

Post autor: osa1942 » 17 maja 2010, 15:15

W opcji szukaj nic nie znalazłem więc napisze.
Od jakiegoś czasu gram w ArmA 2 Demo ponieważ nie mam kasy na pełną i odkładam na OA ponieważ wolę klimaty ala Afganistan. No i gram w to demo.. Stworzyłem sobie w edytorze cobre która leci dość szybko i ćwiczyłem strzelanie z RPG. Po zastrzeleniu cobra spada na ziemie, piloci żyją. i uciekają. I tutaj mam problem Jeden ucieka płynnie (normalnie) a drugi szkoda gadać niby też biegnie ale akcja w armia miała 40 FPS a ten żołnierz zaginał czasoprzestrzeń piegł jakby miał 1 FPS. Taki pokaz slajdów noga w górze noga w dole -.- i biegnie teleportami. W multi też tak mam. Proszę pilnie o pomoc bo tak się grać nie da :?

Awatar użytkownika
PROCIK
Posty: 494
Rejestracja: 19 maja 2009, 11:10
ID Steam:
Numer GG: 2542288
ID gracza: 0
Lokalizacja: Doncaster, UK

Re: Animacja

Post autor: PROCIK » 17 maja 2010, 15:20

Chyba ten jeden co biegł normalnie wszystkie FPSy zabrał drugiemu. FPSy powinny sie rozkladac po równo :D
No co można Tobie poradzić. To tylko demo, po mim było wiele poprawek.

osa1942
Posty: 63
Rejestracja: 25 kwietnia 2010, 18:37
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Animacja

Post autor: osa1942 » 17 maja 2010, 15:28

Tak wiem ale to demo mam zainstalowane od premiery (dema) i kiedyś było normalnie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Grafika”