wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Problemy techniczne z dodatkami czyli tzw. modami i addonami.
Aktualizatory modów.

Moderator: Inkwizytor

Zablokowany
oli00PL
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwietnia 2013, 09:30
ID Steam:

wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: oli00PL » 27 czerwca 2013, 19:54

przepraszam że ciągle mam problemy... bywa przynajmniej jest co robić ;)
umieszczam to tu ponieważ problem prawdopodobnie jest wywołany problemem z jakimś addnotem

KONKRETNIE RZECZ BIORĄC:
w magazynkach stanag i tych do mk17 jest po 40 amunicji! powinno być po kolei 20 i 40
zamieszczam screen:
dziwne 1.jpg
w prawym górnym rogu widać 28 strzałów ale jest ich razem 40 na magazynek...
poza tym wszystko działa...
czy mógłby ktoś pomóc? z góry dziękuje :)

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: tom3kb » 27 czerwca 2013, 20:31

W armie masz magi 20 i 30 stanagi do karabinów z rodziny m4/m16/mk16 i magi 20 do mk17.
Nie używasz może moda SLX on chyba wprowadza jakieś głupie zmiany, pamiętam, że granatów miałem z nim kilkadziesiąt. :) Chociaż w inwentarzu była standardowa liczba. Być może zmieniał też pojemność magazynków ale tego nie jestem pewny.

oli00PL
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwietnia 2013, 09:30
ID Steam:

Re: wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: oli00PL » 28 czerwca 2013, 07:09

raczej nie mam a o granatach zapomniałem powiedzieć ;) te stanag 20rd działają dobrze problem jest tylko ze stanag 30rd i mk17

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: tom3kb » 28 czerwca 2013, 12:52

100% pewności nie mam, że to ten slx ale zapuść windowsowe szukanie w folderze army pod tym kątem. Ja chyba w jakichś addonach do którejś kampanii miałem część tego moda i to on chyba taki syf robił.

oli00PL
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwietnia 2013, 09:30
ID Steam:

Re: wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: oli00PL » 28 czerwca 2013, 13:46

nie jesteś pewien czy to nie było w twojej kampani? bo mam jedną która chyba jest twojej roboty BattlefieldTakistan

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: tom3kb » 28 czerwca 2013, 15:43

Moje kampanie na 200% są robione na czystej armie, chyba, że któraś czegoś wymaga ale to masz w readme wymienione addony. Jedynie parę wykorzystuje mody ale to też tylko pojedyńcze np: invasion 44, undead mod, podagorsk, racs i cba. Nic innego nigdy nie używałem i zawsze sprawdzam, żebym niczego przypadkiem dodatkowo nie miał włączonego.

oli00PL
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwietnia 2013, 09:30
ID Steam:

Re: wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: oli00PL » 28 czerwca 2013, 16:00

kolejny problem... mam 74 hydr w zasobniku a-10...

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: tom3kb » 28 czerwca 2013, 16:33

Nie ma chyba innej możliwości jak odpalić czystą armę i później odpalać ją stopniowo dodając kolejne mody, których używasz. Wreszcie trafisz na ten mod, który takie głupoty wprowadza.

oli00PL
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwietnia 2013, 09:30
ID Steam:

Re: wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: oli00PL » 28 czerwca 2013, 18:30

za dużo zachodu...

oli00PL
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwietnia 2013, 09:30
ID Steam:

Re: wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: oli00PL » 28 czerwca 2013, 19:36

kolejna awaria rpg-18 ma normalnie 1 strzał zajmujący pół invektory... ale może to robota moda na grup <<A>> ale sam nie wiem

Awatar użytkownika
Slawek
Posty: 723
Rejestracja: 18 grudnia 2009, 00:42
ID Steam: EC_Slawek
Numer GG: 11973988
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: wielkość magazynków ( stanag30 i te do mk17 )

Post autor: Slawek » 28 czerwca 2013, 20:44

oli00PL pisze:za dużo zachodu...
A koledzy z forum mogą tracić czas aby Ci odpisać?
Przeczytaj jeszcze raz co napisał tom3kb:
tom3kb pisze:Nie ma chyba innej możliwości jak odpalić czystą armę i później odpalać ją stopniowo dodając kolejne mody, których używasz. Wreszcie trafisz na ten mod, który takie głupoty wprowadza.
Tego się trzymaj nim zadasz następne pytanie na forum.
Zamykam.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek...Obrazek
In Game: Zadra, [EC] Slawek
TeamSpeak3 dla graczy Arma - 212.91.26.150:7891 Polish Community @ Steam

Zablokowany

Wróć do „Mody, addony, DLC”