problem z wczytaniem stanu misji

Problemy techniczne z dodatkami czyli tzw. modami i addonami.
Aktualizatory modów.

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
oli00PL
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwietnia 2013, 09:30
ID Steam:

problem z wczytaniem stanu misji

Post autor: oli00PL » 26 czerwca 2013, 14:40

więc tak... nie wiem kiedy się zaczęło ale gra kiedy wczytywałem zapis... zresztą sami zobaczcie ( powinie wejść załoncznik )
2013-06-26_00008.jpg
mam dużo modów i wersje... 1.6...(z czymś) w każdym razie chyba najnowszą

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: problem z wczytaniem stanu misji

Post autor: tom3kb » 26 czerwca 2013, 15:04

Na pierwszy rzut oka próbujesz wczytać misję, która wymaga @cba. Lub też grałeś w nią kiedyś z nim włączonym, a teraz próbujesz grać bez.
Co za misja/kampania.
Ps: najnowsza wersja OA to 1.62, ona zupdatuje ci też A2 do v1.11.

oli00PL
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwietnia 2013, 09:30
ID Steam:

Re: problem z wczytaniem stanu misji

Post autor: oli00PL » 26 czerwca 2013, 15:58

mam cba... chyba nie działa pobiore ponownie i sprubuje a kampania to: http://www.armaholic.com/page.php?id=16225
całkiem fajna, super brak intra ( przylot helim ) i dynamiczna walka

oli00PL
Posty: 40
Rejestracja: 23 kwietnia 2013, 09:30
ID Steam:

Re: problem z wczytaniem stanu misji

Post autor: oli00PL » 26 czerwca 2013, 16:04

wiem już co jest! problemem nie jest brak cba ale to że jest... kiedy je wyłączyłem wszystko śmiga :) ale i tak dzięki za zwrócenie na to uwagi :dworship

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: problem z wczytaniem stanu misji

Post autor: tom3kb » 26 czerwca 2013, 16:20

To w sumie dziwne, a przypadkiem nie używasz najnowszej wersji @cba, tzn @cba_co ale bez beta patcha. Włączone cba nie powinno nic "psuć" (u mnie ciągle jest wł bo używam np jsrs, blastcore itd, żadnych problemów, chociaż ja ma starszą 3 folderową wersję).
Ps: na armaholicu znajdziesz też 9 moich kampanii +3 mission packi. Taka mała autoreklama ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mody, addony, DLC”