Polski Mod Vilasa.

Problemy techniczne z dodatkami czyli tzw. modami i addonami.
Aktualizatory modów.

Moderator: Inkwizytor

Zablokowany
gnyk
Posty: 3
Rejestracja: 03 listopada 2012, 17:04
ID Steam:

Polski Mod Vilasa.

Post autor: gnyk » 03 listopada 2012, 17:10

Witam. Z góry uprzedzam że nie chce się narażać moderatorom ale przeszukałem już kilka for Army, dany mod Vilasa ściągnałem już z kilku linków. Nawet zainstalowałem Arrowhead bo myślałem że dlatego nie chce to iść. Ale nadal mam problemy typu
" Bad version 50 in p3d file 'vilas_npl\vil_pm84.p3d' "

chodzi o nowy mod Vilasa.

Zrobiłem też błąd bo tamten stary mod usunąłem i teraz nie mam żadnego moda z polskimi jednostkami który by działał.
Starego nie mogę ściągnać, a nowy nie wiem dlaczego nie działa(może ktoś zna na to odpowiedź?)

Dodatkowo nie gańcie mnie odnośnikami do działu pomoc, bo jakimś ekspretem w grze Arma nie jestem, a cały piątek poświęciłem na szukaniu rozwiązania problemu na forach.
Poza tym jak zainstalowałem do Arrowhead mod 1.52 to straciłem info z jaką prędkością leci np. helikoter albo ile mam naboi w magazynku.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RozekPoland
Posty: 189
Rejestracja: 20 czerwca 2010, 13:16
ID Steam:
Numer GG: 24417445
Kontakt:

Re: Polski Mod Vilasa.

Post autor: RozekPoland » 03 listopada 2012, 17:43

próbuj pomocy na jego forum
http://www.createforum.com/vilas/
:ofp :weteran
Obrazek


ObrazekObrazek Obrazek

Awatar użytkownika
kondor
Posty: 1495
Rejestracja: 13 marca 2007, 11:50
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Re: Polski Mod Vilasa.

Post autor: kondor » 03 listopada 2012, 18:08

Wątek o addonach vilasa na forum jest tu: viewtopic.php?f=79&t=2706. Proszę pytać tam autora

Zablokowany

Wróć do „Mody, addony, DLC”