Problem z DayZ

Problemy techniczne z dodatkami czyli tzw. modami i addonami.
Aktualizatory modów.

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
jawor369
Posty: 4
Rejestracja: 29 września 2012, 17:17
ID Steam:

Problem z DayZ

Post autor: jawor369 » 29 września 2012, 17:20

Siemka, sorki jak zły dział . Otóz od tygodnia nie moge rozwiazać tego problemy ... A więc , zakupiłem se na Gry-Online.pl Arma 2 OA .. chcę pograć na dodatku DayZ , lecz zawsze jest coś nie tak .. Nie wiem czy mam mieć podstawową Arma 2. Patchowałem gre , lecz zawsze coś nie tak .. Proszę o pomoc.

Tenk
Posty: 241
Rejestracja: 25 grudnia 2008, 20:58
ID Steam:
Numer GG: 11091411
ID gracza: 0
Kontakt:

Re: Problem z DayZ

Post autor: Tenk » 29 września 2012, 18:34

DayZ wymaga ArmA2: Combined Operations czyli Arma2 + Arma2: Operation Arrowhead, a do tego odpowiedniego beta patcha.

jawor369
Posty: 4
Rejestracja: 29 września 2012, 17:17
ID Steam:

Re: Problem z DayZ

Post autor: jawor369 » 29 września 2012, 19:51

To znaczy że jak mam Arma 2 OA to musze jeszcze se pobrać ArmA2 ?

Awatar użytkownika
Slawek
Posty: 719
Rejestracja: 18 grudnia 2009, 00:42
ID Steam: EC_Slawek
Numer GG: 11973988
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Problem z DayZ

Post autor: Slawek » 29 września 2012, 20:04

Nie pobrać tylko kupić.
Pierwszą instalujesz ArmA2, potem Operation Arrowhead do tego samego folderu. Jak wszysto zrobisz dobrze, to na pulpicie będziesz miał skrót pod nazwą ARMA 2 Combined Operations.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek...Obrazek
In Game: Zadra, [EC] Slawek
TeamSpeak3 dla graczy Arma - 212.91.26.150:7891 Polish Community @ Steam

jawor369
Posty: 4
Rejestracja: 29 września 2012, 17:17
ID Steam:

Re: Problem z DayZ

Post autor: jawor369 » 29 września 2012, 21:32

Z tego co mi wiadomo, army nie musze kupować, jak juz to dodatek . YY?

Awatar użytkownika
kondor
Posty: 1495
Rejestracja: 13 marca 2007, 11:50
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Re: Problem z DayZ

Post autor: kondor » 29 września 2012, 21:43

Można chyba użyć Arma2: Free jako "podstawki"

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: Problem z DayZ

Post autor: tom3kb » 29 września 2012, 21:58

Do dayz można ściągnąć arma2free zamiast kupować podstawkę. Wszystko chodzi elegancko tylko trzeba się pogodzić z niskiej jakości teksturami.

jawor369
Posty: 4
Rejestracja: 29 września 2012, 17:17
ID Steam:

Re: Problem z DayZ

Post autor: jawor369 » 30 września 2012, 19:45

Aha, to miło .. E tam, ważne że mogę cieszyć się grą . Dziękuję za pomoc. Temat do zamknięcia

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mody, addony, DLC”