Arma II patch 1.11 nie wykrywa żadnych serwerów

Problemy i porady nt instalacji gry

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
vynaratorski
Posty: 178
Rejestracja: 27 września 2009, 15:22
ID Steam:
ID gracza: 1
Kontakt:

Re: Arma II patch 1.11 nie wykrywa żadnych serwerów

Post autor: vynaratorski » 12 sierpnia 2014, 12:02

Zloz sobie sam, to wyjdzie Ci taniej i lepiej, poradniki masz np. na PcLab.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Obrazek

manski1
Posty: 6
Rejestracja: 03 sierpnia 2014, 18:52
ID Steam:

Re: Arma II patch 1.11 nie wykrywa żadnych serwerów

Post autor: manski1 » 12 sierpnia 2014, 15:46

myślałem o tym ale niestety na raty nie złożę sobie kompa :P także tylko mogę kupić sobie zestaw już gotowy :]

Awatar użytkownika
grzegorz
Posty: 138
Rejestracja: 07 listopada 2009, 15:34
ID Steam: grzegorz75jan
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Re: Arma II patch 1.11 nie wykrywa żadnych serwerów

Post autor: grzegorz » 15 sierpnia 2014, 09:04

manski1 pisze:Dobra. Kupiłem Armę III lecz mój laptop nie wydala:p mam po 20 fps na multi. Tutaj mam pytanie do Was. Potrzebuje kupić komputer stacjonarny. Powiedzcie mi co o tych sądzicie : http://allegro.pl/komputer-4x4-2ghz-100 ... absContent

http://allegro.pl/komputer-core-i5-4x3- ... absContent

http://allegro.pl/komputer-do-gier-fx-6 ... absContent
Czytałeś specyfikację tych kompów i zastanowiłeś się nad ich wydajnością w Armie ? Czy masz jakiekolwiek pojęcie o podzespołach komputerowych. Znasz wymagania Army choćby podane przez producenta i jak to się ma do rzeczywistości szczególnie w multi. Co potrzebujesz a co możesz mieć ?
Moim zdaniem to kasa wywalona w błoto. Będziesz tam miał wydajność swojego laptopa tylko w większej skrzynce. Do gier nie kupuje się kompa (gotowego, taniego) na Allegro. Szczególnie bez przynajmniej minimalnej znajomości rzeczy.
Patrząc jak wyglądał twój zakup A3 do posiadanego laptopa (ktoś zna jego specyfikację?) i jak zamierzasz działać dalej. To ta gra będzie tylko w twojej bibliotece na Steam jako kolejna zakupiona, martwa, bezużyteczna pozycja. Armę 2 widzę też zakupiłeś i brniesz w ślepą uliczkę. Wystarczy poczytać twoje ostatnie posty.
Szkoda czasu i pieniędzy albo zmiana podejścia do tematu. (Dojrzałość emocjonalna)

AMD. Przepraszam. Arma lubi Intele.
Intel Core i5-4460 a do tego ... UWAGA !!! szok - Grafika Intel HD4600 WoW
Cichy zasilacz 500W silent fan 120mm - który (NoName) odejdzie z hukiem i zabierze ze sobą resztę podzespołów ze sporym prawdopodobieństwem a 500W to pewnie łyknie z gniazdka. Do tej konfiguracji na żywca styknie.
A na aukcji najważniejsze by było krzykliwie, kolorowo, odpustowo i chłyty marketingowe. Moc, wydajność, naj, HD, FullHD, Audio HD 10.1 Wykres pokazujący nie wiadomo co i w czym.
Do tego musisz mieć klawiaturę, myszę, monitor - kolejne koszty.

Wystarczy bo posuwam się za daleko.
CPU - i5 3570K, SilentiumPC Fortis HE1225, Mobo - MSI Z77A-GD55, Mem - Kingston HyperX DDR3 2x4096MB 1600MHz, GPU - Gigabyte Radeon HD 7870 OC 2GB, LG W2220P, HDD-WDC WD6400AAKS, SSD-Plextor PX-128M5S, DVD-Lite-On iHAS122-18, PSU-XFX Black Edition XTR 550W, Obudowa - Silentium PC Gladius 400 Pure Black. Audio-Asus Xonar DX, Superlux HD668B

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacja i uruchamianie”