Zmiana rodzaju "aktywacji" gry cd-rom na network

Problemy i porady nt instalacji gry

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
mike100
Posty: 3
Rejestracja: 15 lipca 2012, 18:19
ID Steam:

Zmiana rodzaju "aktywacji" gry cd-rom na network

Post autor: mike100 » 15 lipca 2012, 18:37

Witam wszystkich
mam problem z odpaleniem OA, kupiłem key do amra2 OA, zainstalowałem grę, program zapytał się czy to wersja sieciowa czy mam oryginalny CD-rom, ja z przyzwyczajenia wybrałem cd-rom (podstawke i pierwszą część mam na płytach) i oczywiście program zażądał oryginalnej płyty, reinstalacja nic nie daje gra chce płytę cd :( co zrobić by odpalić gre tzn wpisać tego key-a ?
pozdrawiam
mike

Awatar użytkownika
Slawek
Posty: 723
Rejestracja: 18 grudnia 2009, 00:42
ID Steam: EC_Slawek
Numer GG: 11973988
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Zmiana rodzaju "aktywacji" gry cd-rom na network

Post autor: Slawek » 16 lipca 2012, 01:08

Wyczyśc rejestr Windows jakimś programem i potem instaluj.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek...Obrazek
In Game: Zadra, [EC] Slawek
TeamSpeak3 dla graczy Arma - 212.91.26.150:7891 Polish Community @ Steam

mike100
Posty: 3
Rejestracja: 15 lipca 2012, 18:19
ID Steam:

Re: Zmiana rodzaju "aktywacji" gry cd-rom na network

Post autor: mike100 » 16 lipca 2012, 15:32

Próbowałem kilka razy ale nic to nie daje podczas 1 uruchomienia odpala sie securom i żąda CD

Awatar użytkownika
maslak44
Posty: 83
Rejestracja: 16 lipca 2011, 11:54
ID Steam:
Numer GG: 12228007
ID gracza: 23635
Lokalizacja: Darłowo

Re: Zmiana rodzaju "aktywacji" gry cd-rom na network

Post autor: maslak44 » 16 lipca 2012, 21:12

może zainstaluj grę do najnowszego patcha
"Tam, gdzie trzeba działać w sposób niekonwencjonalny, a jednocześnie profesjonalny, możemy liczyć na GROM. Ta jednostka da sobie radę z najbardziej nietypowymi zadaniami."

Aleksander Kwaśniewski - Prezydent RP.

ObrazekObrazek
Chłop bez wojska to nie chłop

mike100
Posty: 3
Rejestracja: 15 lipca 2012, 18:19
ID Steam:

Re: Zmiana rodzaju "aktywacji" gry cd-rom na network

Post autor: mike100 » 17 lipca 2012, 15:06

Znalazłem inną wersje i kod zadziałał ale po "s-patchowaniu" do 1.60 gra jest po rosyjsku :( co mnie pokusiło żeby kupić sam klucz wrrrr

DrD
Posty: 2
Rejestracja: 27 lipca 2012, 17:23
ID Steam:

Re: Zmiana rodzaju "aktywacji" gry cd-rom na network

Post autor: DrD » 27 lipca 2012, 17:34

Witam,
mam podobny problem, też zakupiłem sam CD-KEY do Arma2 + Arma2OA, z tym że nie wiem co dalej. Gdzie najlepiej pobrać obrazy płyty Arma2OA (bo Arme2 podstawę mam oryginał CD oraz klucz), najlepiej wer. PL. Link który dostałem od sprzedawcy dla Arma2OA odnosi sie do jakiegoś menagera pobierana który i tak nie działa lub nie wiem jak się z niego korzysta. (ciach!)

SysRq18
Posty: 1
Rejestracja: 31 lipca 2012, 10:26
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Zmiana rodzaju "aktywacji" gry cd-rom na network

Post autor: SysRq18 » 31 lipca 2012, 10:40

[ciach! i ban]

DrD
Posty: 2
Rejestracja: 27 lipca 2012, 17:23
ID Steam:

Re: Zmiana rodzaju "aktywacji" gry cd-rom na network

Post autor: DrD » 31 lipca 2012, 17:28

Dzięki za linki
pzdr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacja i uruchamianie”