Arma2 PL problem z zainstalowaniem patchów pod Win7 64

Problemy i porady nt instalacji gry

Moderator: Inkwizytor

black op
Posty: 1
Rejestracja: 10 listopada 2009, 14:30
ID Steam:
ID gracza: 0

Arma2 PL problem z zainstalowaniem patchów pod Win7 64

Post autor: black op » 10 listopada 2009, 14:58

Mam problem z zainstalowaniem patchy na oryginalnym arma 2.
Przy 1.03 wyskakuje WRONG CD KEY przy drugim to samo a pisze przeciez ze dziala na kazdym oryginale (oficjalna strona)
o co chodzi???

Awatar użytkownika
Forrestal
Posty: 1738
Rejestracja: 16 listopada 2006, 11:28
ID Steam:
Numer GG: 3201083
ID gracza: 2006531
Lokalizacja: 18°38' E - 50°12' N
Kontakt:

Re: oryginalna gra ARMA 2 pl problem z zainstalowaniem patchów

Post autor: Forrestal » 10 listopada 2009, 18:09

Widac nie masz oryginalnego cd-keya ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
chewie
Posty: 394
Rejestracja: 05 stycznia 2007, 01:29
ID Steam:

Re: oryginalna gra ARMA 2 pl problem z zainstalowaniem patchów

Post autor: chewie » 28 grudnia 2009, 03:33

a ja mam tak:
Update 1.02-1.03\ADDONS\WEAPONS.PBO.UPD cannot be applied, error xdelta3 returned error code: 1
Some error occurred during patch installation.
Patch file is probably dammaged. You may need to download it again.
Error in file ADDONS\weapons.pbo, phase 1.

i probowalem patcha z kilku roznych zrodel
SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway

Awatar użytkownika
Nexus
Posty: 87
Rejestracja: 12 sierpnia 2009, 07:26
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: oryginalna gra ARMA 2 pl problem z zainstalowaniem patchów

Post autor: Nexus » 28 grudnia 2009, 11:58

Pobierzcie 1.05 i zainstalujcie na gołą wersje.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
SaS TrooP
Posty: 1586
Rejestracja: 30 października 2008, 17:30
ID Steam:
ID gracza: 0
Lokalizacja: Wodzisław Śl.
Kontakt:

Re: oryginalna gra ARMA 2 pl problem z zainstalowaniem patchów

Post autor: SaS TrooP » 28 grudnia 2009, 14:17

Black oP, czy możesz dokładnie mi powiedzieć gdzie kupowałeś grę? Kujawsko Pomorskie? Allegro?

yacca
Posty: 4
Rejestracja: 21 września 2007, 18:41
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: oryginalna gra ARMA 2 pl problem z zainstalowaniem patchów

Post autor: yacca » 29 grudnia 2009, 20:14

Mam oczywiście oryginalną grę, ale - niestety - wali błędami przy instalacji patcha 1.05. :/
Zainstalowanie gry na nowo i aplikacja patcha nic nie daje.

Widzę, że to chyba ogólny problem, bo na zachodnich forach piszą to samo.
Jakieś rozwiązania Wam się nasuwają?

Awatar użytkownika
polo
Posty: 208
Rejestracja: 07 lipca 2009, 08:55
ID Steam:
Numer GG: 1257116
ID gracza: 0
Lokalizacja: Sosnowiec

Re: oryginalna gra ARMA 2 pl problem z zainstalowaniem patchów

Post autor: polo » 29 grudnia 2009, 23:19

yacca pisze:Mam oczywiście oryginalną grę, ale - niestety - wali błędami przy instalacji patcha 1.05. :/
Zainstalowanie gry na nowo i aplikacja patcha nic nie daje.

Widzę, że to chyba ogólny problem, bo na zachodnich forach piszą to samo.
Jakieś rozwiązania Wam się nasuwają?

Zgłoś do sklepu nieoryginalnego cd keya, bo wynika z tego ,że kupiłeś pirata.
Jednym z najlepszych sposobów zachowania pokoju jest ciągła gotowość do wojny.

yacca
Posty: 4
Rejestracja: 21 września 2007, 18:41
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: oryginalna gra ARMA 2 pl problem z zainstalowaniem patchów

Post autor: yacca » 30 grudnia 2009, 02:36

Problem rozwiązany:
1. Czysta instalka.
2. Patch 1.4
3. Patch 1.5

instalka bezpośrednia 1.5 efektu nie dawała (byki)

Awatar użytkownika
chewie
Posty: 394
Rejestracja: 05 stycznia 2007, 01:29
ID Steam:

Re: oryginalna gra ARMA 2 pl problem z zainstalowaniem patchów

Post autor: chewie » 30 grudnia 2009, 12:28

skąd sciągnąles patch 1.4?
ja generalnie olałem te błędy bo to wszystko chyba jest związane ze Steam (tfu) ale normalnie serwery public mnie nie wywalają wszystko jest gitara. niemniej jednak zproboje z tym patchem 1.4
SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway

Awatar użytkownika
polo
Posty: 208
Rejestracja: 07 lipca 2009, 08:55
ID Steam:
Numer GG: 1257116
ID gracza: 0
Lokalizacja: Sosnowiec

Re: oryginalna gra ARMA 2 pl problem z zainstalowaniem patchów

Post autor: polo » 30 grudnia 2009, 13:02

[quote="chewie"]skąd sciągnąles patch 1.4?



http://pccentre.pl/download/details/Arm ... ch/id=1216
Jednym z najlepszych sposobów zachowania pokoju jest ciągła gotowość do wojny.

yacca
Posty: 4
Rejestracja: 21 września 2007, 18:41
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: oryginalna gra ARMA 2 pl problem z zainstalowaniem patchów

Post autor: yacca » 30 grudnia 2009, 13:04

chewie pisze:skąd sciągnąles patch 1.4?
ja generalnie olałem te błędy bo to wszystko chyba jest związane ze Steam (tfu) ale normalnie serwery public mnie nie wywalają wszystko jest gitara. niemniej jednak zproboje z tym patchem 1.4
1.04 ściągnąłem z

http://www.gamershell.com/search/?q=arma+2+patch

Oczywiście gwarancji, że zadziała nie daję, bo wiadomo jak jest z Arma ... u jednych dany sposób działa, a u innych nie ...

W każdym razie patch 1.04 w jakiś sposób modyfikuje pliki pbo, że stają się one potem "zjadliwe" dla 1.05 - tak mi się to przynajmniej, na chłopski rozum, wydaje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacja i uruchamianie”